Hvad er Physio Control Pilates

Physio Control Pilates er en rehabiliterende form for Pilates startet af Anna Hougaard Månsson. Anna har taget det bedste fra de største udbydere af Pilates i verden, undersøgt hvad der fungerer bedst i holdsammenhæng og i rehabiliteringsøjemed og sammensat dette til en unik blanding.

Physio Control Pilates kendetegnes ved, at det er kvalitetstræning på små hold, og at der er tid til, at Anna kommer rundt og bruger ”hands on” princippet.

Det er effektiv og tryg træning. Nogle af de kendte pilatesøvelser er fysioterapeutisk korrigeret – nogle gange ift vejrtrækningen som ændres efter hvad, vi vil opnå i den specifikke øvelse, nogle gange ift flow – vi kan holde øvelsen længere og nogle gange ift tempo, så vi får sved på panden.

Der er fokus på, at alle laver øvelserne rigtigt, så man får mest muligt ud af træningen, og der er plads til individuelle behov.

Physio Control Pilates hos Anna er hyggelig, varierende træning, i dejlige lokaler, centralt i Hillerød, hvor træningen tilpasses klienternes behov.