Følg med på denne side for at få info om det sidste nye der sker hos Pilatesspecialisten

27/2 2024

Så er jeg tilbage!

Ih hvor har jeg glædet mig til at træne jer igen :)

Tirsdags og Torsdags holdene starter i denne uge.

Mandagsholdene starter d. 8/4.

Vi ses :) 

23/6 2023

Anna på barsel

Jeg er på barsel indtil Februar 2024.

Hvis du ønsker at skrive dig på venteliste til et hold, er du velkommen til at sende en sms (på 27211449) med dit navn samt efternavn. Du bedes skrive hvilke hold du vil skrives op til (flere hold er allerede fyldte, så skriv gerne flere muligheder) og om du har nogle skavanker jeg skal tage hensyn til. Dog skal du forvente lidt svartid grundet baby :)

Alle andre henvendelser besvares ikke før jeg er tilbage.

God sommer og god jul ;)

Håber vi ses til februar :)

6/2 2023

Workshop for gravide

Næste workshop bliver til Marts :) Kom og få skøn træning for din gravide krop og masser af inspiration til god sikker hjemmetræning. Vi laver herefter afspænding og øver vejrtrækningsteknikker samt forskellige fødestillinger. Du vil gå herfra med viden om hvordan du træner din bækkenbund rigtigt samt føle dig bedre forberedt på fødslen. Tilmeld dig ved at skrive til Anna på 27211449.

3/3-2022

Gravidhold

Jubii :) Jeg starter et nyt gravidhold op d. 28/4

Hvis du vil sikre dig en plads på holdet så skriv til Anna på 27211449

Pilates er en dejlig effektiv og skånsom træningsform under graviditeten. Øvelserne vil styrke kroppens muskler, øge blodcirkulationen og forebygge graviditetsgener. Du får arbejdet hele kroppen igennem hver gang, så du kommer til at føle dig lettere og godt tilpas.

Læs mere om Gravidpilates HER

Februar 2022

Velkommen i mit nye studie på Frederiksværksgade 12! Jeg glæder mig til at træne jer i disse hyggelige rammer og til at kunne tilbyde jer behandlinger i mit nye behandlerrum :) Book en tid til træning eller behandling på: 27211449 - Jeg glæder mig til at møde dig!

Jubii 🤩 jeg er SÅ glad, lettet og fyldt med sommerfugle i maven i dag 🥰 jeg har skrevet under på at leje mine egne lokaler på Frederiksværksgade 12 i Hillerød fra d. 1 februar 2022! Jeg kommer derfor til at kunne tilbyde Pilateshold både mandag, tirsdag og torsdag (og på sigt onsdag). Derudover vil min søde veninde Ida Maria Barki også tilbyde yoga. Tilmelding til februar er allerede igang, så hvis du allerede nu ved at du vil gå til pilates hos mig i det nye år må du endelig skrive til mig 🙏 ps. Jer der allerede går hos mig er selvfølgelig sikret jeres plads på det hold I går på ❤️ men hvis I vil træne 2 gange om ugen må I meget gerne skrive til mig snarest muligt 💪 kontakt mig på tlf: 27211449 mange coronasikre luftkram Anna 🤗 Må meget gerne deles 🙏

December 2021

Jeg har fundet mit eget studie!!!

Jubii 🤩 jeg er SÅ glad, lettet og fyldt med sommerfugle i maven i dag 🥰 jeg har skrevet under på at leje mine egne lokaler på Frederiksværksgade 12 i Hillerød fra d. 1 februar 2022! Jeg kommer derfor til at kunne tilbyde Pilateshold både mandag, tirsdag og torsdag (og på sigt onsdag). Derudover vil min søde veninde Ida Maria Barki også tilbyde yoga. Tilmelding til februar er allerede igang, så hvis du allerede nu ved at du vil gå til pilates hos mig i det nye år må du endelig skrive til mig 🙏 ps. Jer der allerede går hos mig er selvfølgelig sikret jeres plads på det hold I går på ❤️ men hvis I vil træne 2 gange om ugen må I meget gerne skrive til mig snarest muligt 💪 kontakt mig på tlf: 27211449 mange coronasikre luftkram Anna 🤗

6/5-2021

Jubii - træningen åbner op igen!!!

Regeringen har nu givet grønt lys for indendørs træning for alle! 

Første gang bliver tirsdag d. 11/5 :)

Jeg glæder mig sindssygt meget til at se jer alle igen og til at møde alle de nye som har tilmeldt sig! 

Hvis du overvejer om træning hos mig kunne være noget for dig, så tøv endelig ikke med at skrive til 27211449 - så finder vi en gratis prøvetime til dig :)

9/12-2020

Coronanedlukning - igen

Vi passer på hinanden og har lukket for holdtræningen som myndighederne anbefaler fra d. 9/12 - 2021 og foreløbig indtil d. 6/5 2021

Jeg håber virkelig at vi kan komme igang med træningen igen d. 6/5!

Følg med her for info om åbning :)

Jeg glæder mig SÅ meget til at se jer alle igen! 

Er du ny og venter på vi må åbne, så skynd dig at skrive en sms til mig på tlf: 27211449 for at sikre dig en plads på holdet til når vi starter igen :) 

De bedste hilsner Anna

D. 21/8-2020

Jeg kan nu afsløre at jeg fremover lejer mig ind i A2 fysioterapis skønne lokaler ved slottet i Hillerød 😊
Træningen starter d. 1/9 på Slotsgade 63B, 1 TV.
Kommer du i bil kan du parkere gratis i gården i 3 timer 👏

Jeg kommer til at have følgende hold:

Tirsdage:
Kl. 9.45-10.45 - Gravid
Kl. 11-12 - Pilates Matwork
Kl. 12.15-13.15 - Efterfødsel

Kl. 14.45-15.45 - Pilates Matwork
Kl. 16-17 - Pilates Matwork
Kl. 17.15-18.15 - Pilates Matwork

Kl. 18.30-19.30 - Pilates Matwork

Ses vi? ❤️

Jubii - Nu må vi endelig træne indendørs igen!  Sundhedsstyrrelsen har givet grønt lys til at åbne for holdtræning indendørs igen. Disse nye tiltag er lavet for at efterleve retningslinierne: Du skal medringe din egen måtte samt drikkedunk Du skal vaske eller spritte dine hænder når du kommer. Du må skal melde afbud hvis du føler dig det midste sløj (feber, hoste, forkølelse, ondt i halsen) Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang med at træne jer igen! Albuekram Anna

d. 9/6 2020

Åbent

Jubii - Nu må vi endelig træne indendørs igen!


Sundhedsstyrrelsen har givet grønt lys til at åbne for holdtræning indendørs igen. Disse nye tiltag er lavet for at efterleve retningslinierne:

Du skal medringe din egen måtte samt drikkedunk

Du skal vaske eller spritte dine hænder når du kommer.

Du må skal melde afbud hvis du føler dig det midste sløj (feber, hoste, forkølelse, ondt i halsen)

Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang med at træne jer igen!

Albuekram Anna

GRADVIS ÅBNING AF KLINIKKEN! Sundhedsstyrelsen har givet grønt lys, så jeg starter med at tilbyde fysioterapi, massage og personlig træning igen, fra mandag d. 27/4. (Holdtræning er desværre ikke frigivet endnu). Tiderne må gives til jer der døjer med daglige smerter i kroppen, som nedsætter ens funktionsniveau eller påvirker ens arbejdsevne. Tiderne gives fortrinsvis til jer der allerede var i et behandlingsforløb hos mig inden danmark lukkede ned, men nye patienter tages ind ved ledige tider. Du er altid velkommen til at ringe til mig for at snakke om dit eventuelle behov for behandling igennem med mig. Der vil være øgede hygiejniske tiltag på klinikken. Dvs.: - Du skal møde op så præcist som muligt til aftalt tid. På den måde undgår du at møde andre patienter - Undlad såvidt mulig at medbringe pårørende - Du skal melde afbud, hvis du føler dig den mindste smule sløj!! -Kom tidligst til behandling når du har været helt rask i 48 timer. - Jeg rengører imellem hver patient. - Jeg har købt ekstra engangslagner, hovedbetræk, håndsprit og bærer maske når vi ikke kan undgå at være tæt på hinanden. - Du bedes selv tage et lagen eller tæppe med hvis du ønsker et sådan over dig i forbindelse med din behandling. Hvis du er ældre, har en kronisk sygdom, er gravid eller på anden måde tilhører en risikogruppe skal du overveje at udskyde din behandling. Jeg glæder mig meget til at hjælpe jer igen!

d. 20/4 2020

Jeg åbner for behandlinger igen :)

GRADVIS ÅBNING AF KLINIKKEN! Sundhedsstyrelsen har givet grønt lys, så jeg starter med at tilbyde fysioterapi, massage og personlig træning igen, fra mandag d. 27/4. (Holdtræning er desværre ikke frigivet endnu).

Tiderne må gives til jer der døjer med daglige smerter i kroppen, som nedsætter ens funktionsniveau eller påvirker ens arbejdsevne. Tiderne gives fortrinsvis til jer der allerede var i et behandlingsforløb hos mig inden danmark lukkede ned, men nye patienter tages ind ved ledige tider.

Du er altid velkommen til at ringe til mig for at snakke om dit eventuelle behov for behandling igennem med mig.

Der vil være øgede hygiejniske tiltag på klinikken. Dvs.:

- Du skal møde op så præcist som muligt til aftalt tid. På den måde undgår du at møde andre patienter
- Undlad såvidt mulig at medbringe pårørende
- Du skal melde afbud, hvis du føler dig den mindste smule sløj!!
-Kom tidligst til behandling når du har været helt rask i 48 timer.
- Jeg rengører imellem hver patient.
- Jeg har købt ekstra engangslagner, hovedbetræk, håndsprit og bærer maske når vi ikke kan undgå at være tæt på hinanden.
- Du bedes selv tage et lagen eller tæppe med hvis du ønsker et sådan over dig i forbindelse med din behandling.

Hvis du er ældre, har en kronisk sygdom, er gravid eller på anden måde tilhører en risikogruppe skal du overveje at udskyde din behandling.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe jer igen!

Intensiv pilates matwork træningsdag :) Vi starter med en times træning hvor vi får sved på panden og bliver dejligt smidige. Så holder vi et kvarters vand og frugtpause og genoptager træningen - nu med fokus på at få så meget styrke som muligt. Efter en times træning holder vi et kvarters pause igen til lige at få tisset af, inden vi slutter med 1/2 times afspænding, vejrtrækningsøvelser og stræk. Workshoppen holdes en gang hvert halve år - tilmeld dig allerede nu. Næste gang bliver til december.

Intensiv træningsdag

Intensiv pilates matwork træningsdag :) Vi starter med en times træning hvor vi får sved på panden og bliver dejligt smidige. Så holder vi et kvarters vand og frugtpause og genoptager træningen - nu med fokus på at få så meget styrke som muligt. Efter en times træning holder vi et kvarters pause igen til lige at få tisset af, inden vi slutter med 1/2 times afspænding, vejrtrækningsøvelser og stræk. Workshoppen holdes en gang hvert halve år - tilmeld dig allerede nu. Næste gang bliver til december. 

 

NYT NYT - Øvelsesinspiration til hjemmetræning. Kender du det at du får tanken -

Én dags kursus i hjemmetræning

NYT NYT - Øvelsesinspiration til hjemmetræning. Kender du det at du får tanken - "jeg ville egentlig gerne lige træne i 10 minutter nu, men jeg aner ikke hvad jeg skal lave af øvelser og jeg får alligevel ikke nok ud af det, og så bliver det ikke til noget?" Jeg tilbyder derfor nu et en-dags kursus i hjemmetræning :) Du vil modtage et program på 10 min, et på 20 min og et på 30 min, som du kan have med når du rejser eller skal i sommerhus eller bare have liggende derhjemme, så du kan vælge det du har tid til at lave, og være sikker på at du får trænet det vigtigste på den tid du har til rådighed. Vi vil øve alle programmerne igennem, og der vil selvfølgelig være tid til spørgsmål undervejs :) Kurset vil foregå en søndag i Juni måned og kommer til at koste 1000 kr. Der er kun 10 pladser til rådighed, så er du interesseret kan du tilmelde dig allerede nu ved at skrive til Anna på 27211449 eller anna@pilatesspecialisten.dk

I anledningen af 1 års fødselsdagen skrev Frederiksborg Amtsavis dette

22/2 2018

I Frederiksborg Amtsavis d. 22/2 2018

I anledningen af 1 års fødselsdagen skrev Frederiksborg Amtsavis dette :)

Søndag d. 25 Februar 2018 holder Pilatesspecialisten Åbent hus.  Planen for dagen er som følger: Kl. 10-10.50: Gratis prøvetime på Pilates Kl. 11-12: Tid til en snak med Anna om dine ønsker samt evt. spørgsmål til holdtilmelding Kl. 12-12.50: Gratis prøvetime på Pilates  Der er et begrænset antal pladser på holdene, hvorfor tilmelding til prøvetimen er nødvendig.Skriv til Anna på tlf: 27211449 eller mail: anna@pilatesspecialisten.dk. Pladserne udfyldes efter først til mølle princippet.  Håber vi ses :)

Søndag d. 25 Februar

1 års fødselsdag

Søndag d. 25 Februar 2018 holder Pilatesspecialisten Åbent hus. 

Planen for dagen er som følger:

Kl. 10-10.50: Gratis prøvetime på Pilates

Kl. 11-12: Tid til en snak med Anna om dine ønsker samt evt. spørgsmål til holdtilmelding

Kl. 12-12.50: Gratis prøvetime på Pilates  

Der er et begrænset antal pladser på holdene, hvorfor tilmelding til prøvetimen er nødvendig.Skriv til Anna på tlf: 27211449 eller mail: anna@pilatesspecialisten.dk. Pladserne udfyldes efter først til mølle princippet. 

Håber vi ses :)

Gravidpilates

Mandag d. 5 februar

Nyt gravidtræningsforløb

Nyt gravidtræningsforløb starter mandag d. 5 februar kl. 12.30 - tilmeld dig allerede nu på 27211449

Den sidste træningsgang inden jul bliver ekstra hyggelig :) Vi træner ligesom vi plejer en times tid, men undervejs vil der være lidt konkurrencepræg og nogle enkelte par-øvelser -

Sidste træning inden jul

Den sidste træningsgang inden jul bliver ekstra hyggelig :)

Vi træner ligesom vi plejer en times tid, men undervejs vil der være lidt konkurrencepræg og nogle enkelte par-øvelser - "Ho Ho" ;)

Så medbring den gode julestemning :)

Der vil som altid være mulighed for at blive og hygge efter holdet og ønske god jul med lidt juleguf til ganen - og hvis du har noget du synes dine holdvenner skal smage så er det meget velkomment ;)

 

Kom og prøv Pilates

Mandag d. 23 oktober kl. 15 er der gratis intro til pilates :) 

Der vil være tid til en snak med Anna før og efter holdet, hvis du har brug for hjælp til at vælge det hold der passer dig bedst, eller du er i tvivl om noget.  

Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig ved at sende en sms til Anna på: 27 21 14 49 eller mail: anna@pilatesspecialisten.dk

Fysio Flow hos Pilatesspecialisten

Der vil fremover være få elementer af Fysio Flow på pilatesholdene, for at sikre jer den bedste mest effektive helkropstræning.

Jeg tilbyder nu også individuel bindevævstræning. 

Hvis du vil vide mere om Fysio Flow, samt om det er noget for dig, så klik her: Fysio Flow, bindevævstræning

Flere nye hold - Pilates matwork, Knæ/hofte træning, Gravidpilates & Efterfødselspilates.

Fra 1. September bliver det nu muligt at træne pilates om mandagen også! Der starter et efterfødselshold, et gravidhold og et knæ-hoftehold samt selvfølgelig de populære pilates matwork hold 😃 Vil du tilmelde dig og dermed sikre dig en plads på et eller flere af holdene - så skynd dig at skrive til Anna via "kontakt" eller på mobil: 27211449 eller mail: anna@pilatesspecialisten.dk så du kan være med fra starten :) 
Derudover vil det selvfølgelig også være muligt at booke fystider samt massage om mandagen fra 1 september.
Håber vi ses 😊

Sommertræning i Annas Have

Sommertræning i Annas Have

Tag din måtte under armen og kom til skøn uforpligtende Pilatestræning i Annas Have - der vil være træning hele sommeren - og du kan bare dukke op! Prisen er 100 kr pr. time.

Tider og datoer vil blive slået op her på siden og på Pilatesspecialistens Facebookside - følg Pilatesspecialisten på Facebook for at være sikker på ikke at gå glip af noget! 

https://www.facebook.com/pilatesspecialisten/

OBS: Første træning bliver Torsdag d. 22 Juni  kl. 17-18 bare gå direkte ud i haven og lig din måtte hvor det passer dig  - Håber vi ses :) 

Prøv Pilates Workshop-dag

Kom og prøv pilates helt gratis tirsdag d. 18 april kl. 12, 14 eller 18.30

Alle kan deltage - også gravide, folk med skader mm. - Anna passer godt på jer og sørger for en tryg, hyggelig og effektiv træning i dejlige rammer på Helsingørsgade 30, i baghuset. Så kom og mærk om pilates hos Anna er det rigtige for dig.

Tilmelding til prøvepilates er nødvendig og kan ske HER eller ved at skrive til Anna på anna@pilatesspecialisten.dk eller 27211449.

NYT! Gravidpilates starter fredag d. 31 marts kl. 17 - nyd at træne sikkert og effektivt under din graviditet samtidig med at du bliver bedre forberedt på fødslen :)


Prøv Pilates Workshop-dag

Kom og prøv pilates helt gratis tirsdag d. 21 februar kl. 10, 13 eller 18.30 

Alle kan deltage - også gravide, folk med skader mm. - Anna passer godt på jer og sørger for en tryg, hyggelig og effektiv træning i dejlige rammer på Helsingørsgade 30, i baghuset. Så kom og mærk om pilates hos Anna er det rigtige for dig.

Tilmelding til prøvetimen er nødvendig og kan ske HER eller ved at skrive til Anna på anna@pilatesspecialisten.dk eller 27211449.

 

Frederiksborg Amts Avis d. 13 februar 2016

Gratis Barnebarnstræning i vinterferien!

d. 7 februar 2017

Mangler du noget at lave med dit barnebarn i vinterferien og kunne du godt tænke dig at bruge noget kvalitetstid sammen med ham eller hende? Så kom til en gratis prøvetime på barnebarnstræning på tirsdag i vinterferien kl 14 - det bliver en time med fokus på at være sammen og have det sjovt - kom glad og tag dit barnebarn med  tilmelding nødvendig da der er et begrænset antal pladser - tilmeld jer HER eller skriv til mig på 27211449 eller på anna@pilatesspecialisten.dk og sikre dig og dit barnebarn en plads!

Hvis du allerede nu, ved at det er noget for dig og dit barnebarn - så kan du melde jer til HER

Hillerødposten d. 14 februar 2016

Hillerødposten
Så er lokalet klar til indvielse af det første hold :)

Så er lokalet klar til indvielse af det første hold :)

Vil du også have en plads på en af måtterne - så meld dig til HER eller skriv/ ring til Anna på 27211449

Tak for et brag af et åbent hus!

d. 3. februar 2017

Tak for en helt fantastisk dag til alle jer der kom forbi! jeg føler mig utrolig priviligeret over at have så mange dejlige mennesker i mit liv! min drøm er realiseret! Det er med trætte sommerfugle i maven at jeg siger tak for et brag af et åbent hus og jeg GLÆDER mig til vi ses til en masse træning i næste uge!💪 og til alle jer der ikke nåede forbi i dag, så holder jeg en "prøv pilates workshop dag" efter vinterferien, tirsdag d 21 februar med gratis prøvepilates - hold øje med opslag her på siden eller tjek www.pilatesspecialisten.dk ud for info om tider - eller skriv til mig allerede nu hvis det har interesse, så jeg kan sikre dig en plads på et af holdene - håber du får en skøn weekend 💕

Pilatesspecialisten i Hillerødposten d. 2 og 3 februar - Anna forklarer hvad Pilates er

Pilatesspecialisten i Frederiksborg Amts Avis d. 1 og 2 februar 2017