Evidensbaseret træning

Evidensbaseret træning betyder at træningen har grobund i videnskabelig forskning og at der er videnskabelig dokumentation for at træningen virker. 

Da Anna holder sig ajour med de nyeste forskningsresultater indenfor pilates, styrke-, balance- samt genoptræning, er du sikret den bedste træning og behandling til din problemstilling. Anna implementerer løbende forskningen i sin undervisning hvilket sikrer et højt fagligt niveau og gør træningen så optimal som muligt. 

Brystkræft

Efter en brystkræftsoperation er vævet i bryst og skulder strammere grundet arvæv og immobilisering. Dette begrænser bevægeligheden i arm og bryst og kan nemt føre til en mere flekteret/ sammenfalden holdning samt smerter.

Læs mere

Elite

Som eliteidrætsudover eller passioneret fritidsudøver, er det vigtigt at sørge for at optimere samtlige aspekter af ens træning. Hvis du ønsker bedre bevægelighed, dynamisk balance og øget styrke og udholdenhed i din idræt, er pilates det rigtige for dig.

Læs mere

Fibromyalgi

Pilates er en effektiv og sikker træningsmetode at bruge til mennesker der lider af fibromyalgi. Fibromyalgi er desværre en meget underprioriteret diagnose i behandlingssystemet, da det er en meget kompliceret og multifacetteret diagnose (...)

Læs mere

Gravid

Pilates for gravide er fødselsforberedelse for både krop og sind. Pilates er en dejlig effektiv og skånsom træningsform under graviditeten. Øvelserne vil styrke kroppens muskler, øge blodcirkulationen og forebygge graviditetsgener.

Læs mere

Unge

Jeg tilbyder god, effektiv træning i trygge omgivelser på små hold (max 8 deltagere) til unge ml 13-19 år. Du vil opnå øget kropsbevidsthed samt bedre styrke og koordination. Pilates med Anna er tryg og sjov træning på et hold hvor der kun er unge.

Ældre

Pilates er godt – især for ældre. Pilates øger beviseligt din livskvalitet, statiske balance og selvfølelse. Derudover er det bevist at pilates øger ældres dynamiske balance, reaktionstid og muskelstyrke samt mindsker risikoen og hyppigheden for fald.

Efterfødsel

Efter fødslen oplever mange at man glemmer sig selv, sin krop og eget velbefindende. Dette er hverken godt for dig eller baby, da du ikke kan være den mor du gerne vil være, hvis du ikke passer på dig selv.

Mor-Barn

Holdet er for dig der ønsker at træne sammen med dit barn. Her får både mor og barn noget ud af timen. Holdet er tilrettelagt sådan at vi skifter mellem at fokus er på at træne mor og fokus er på at baby stimuleres på alle sanserne.

Low Back Pain (LBP)

Hvis du har smerter i lænden (LBP=Low Back Pain), er pilates det bedste, du kan gøre for din ryg og krop. Et RCT studie (random controlled trial) fandt at pilates er den bedste træning og i det hele taget det bedste du kan gøre mod LBP.