Særlig hensyntagende pilateshold

  • Lille lukket hold med max 6 deltagere, hvilket sikrer dig semi-individuel træning
  • Meget sikker træning med fokus på lige det du har brug for på dagen, samtidig med at du kan være sikker på at du får trænet hele kroppen igennem hver gang
  • Alle øvelserne bliver grundigt forklaret og jeg går rundt og retter hele tiden, så jeg er sikker på at du laver øvelserne rigtigt, så du får mest muligt ud af træningen

Disse hold er som navnet siger – særlig hensyntagende. Det betyder at tempoet er langsommere end på de almindelige pilateshold, og vi laver færre forskellige øvelser, hvilket gør, at der er plads til dig med mange skavanker og diagnoser.

Ved at dyrke regelmæssig motion, forebygger man hjerte-kar-sygdomme, og man oplever et større fysisk overskud i hverdagen. Pilates styrker coremuskulaturen, som passer på ryggen, og dermed forebygges sammenfald.  

Resultaterne kommer gradvist, så der går en længere periode, da din krop bruger tid og kræfter på at opbygge muskler. Vær ikke utålmodig og overtræn, da det oftere ender i skader end holdbare resultater. Hvis du er i tvivl, om du bør lave en øvelse, eller hvis øvelsen gør ondt, så sig det endelig til din instruktør. Det er meningen, at man skal kunne mærke, at man bruger musklerne, men du må ikke få smerter. Hos Anna bliver øvelsen tilpasset dig og dine skavanker og niveau, hvilket nedsætter risikoen for skader og samtidig gør, at alle kan være med – så du trygt kan træne her.

Er du i tvivl om, hvilket hold du skal tilmelde dig, så ring endelig til mig på: 27211449 – så finder vi lige det hold, der passer til dig.