Efterfødselspilates

  • Hyggelig & effektiv efterfødselstræning med plads til baby
  • Fokus på at træne lige det man har brug for efter en fødsel - bækkenbund, holdningskorrektion, mave, balder, nakke/skuldre og ryg samt afspænding
  • Små hold med max 6 deltagere hvor I får mulighed for at lære hinanden rigtig godt at kende og der er tid til at tjekke hver enkelt for delte mavemuskler (rectus diastase)

Du kan starte allerede fra blødningen er stoppet og du er helet i bunden

Vil du tilbage i form efter din fødsel og få styrket din core og bækkenbund samt få en bedre holdning og samlet de delte mavemuskler rigtigt igen? Så er denne træning for dig!

Efter fødslen oplever mange at man glemmer sig selv, sin krop og eget velbefindende. Dette er hverken godt for dig eller baby, da du ikke kan være den mor du gerne vil være, hvis du ikke passer på dig selv.

Det bedste du kan gøre for dig og din baby er at komme afsted til træning. Efterfødselspilates er sammensat sådan at du får trænet hele kroppen, samtidig med at det foregår på babys præmisser. Her er der plads til både vågne og sovende babyer – Der er mikroovn og køleskab. Jeg ligger et skumgulv i midten og så tilpasser jeg øvelserne sådan at dem med vågne babyer, der ikke vil ligge og lege, også får noget ud af træningen. Når babyerne bliver lidt større vil de ofte gerne være med og her tilpasser jeg øvelserne sådan at de fleste også kan laves med baby – og ofte synes de at det er rigtig sjovt at få lov at være med.

Træningen vil have fokus på at få en evt. rectus diastase (delte mavemuskler) samlet så meget som muligt, få en bedre kropsholdning samt en stærk bækkenbund, ryg og core. Dette vil på sigt føre til en fladere mave og mere struttende balder;) Men hovedformålet med træningen er at du får en stærk, sund og smidig krop som kan holde til det du byder den :)

 

Efterfødselspilates (fra du er holdt op med at bløde og er helet i bunden)    Efter fødslen oplever mange at man glemmer sig selv, sin krop og eget velbefindende. Dette er hverken godt for dig eller baby, da du ikke kan være den mor du gerne vil være, hvis du ikke passer på dig selv.  Det bedste du kan gøre for dig og din baby er at komme afsted til træning. Efterfødselspilates er sammensat sådan at du får trænet hele kroppen, samtidig med at det foregår på babys præmisser. Her er der plads til både vågne og sovende babyer – jeg laver “amme/ flaskestation” (og der er mikroovn og køleskab). Jeg ligger et skumgulv i midten og så tilpasser jeg øvelserne sådan at dem med vågne babyer, der ikke vil ligge og lege, også får noget ud af træningen. Når babyerne bliver lidt større vil de ofte gerne være med og her tilpasser jeg øvelserne sådan at de fleste også kan laves med baby – og ofte synes de at det er rigtig sjovt at få lov at være med.  Træningen vil have fokus på at få en evt. rectus diastase samlet så meget som muligt, få en bedre kropsholdning samt en stærk bækkenbund, ryg og core. Dette vil på sigt føre til en fladere mave og mere struttende balder ;) Men det er ikke hovedformålet - kun en bonus der kommer når man bruger kroppen rigtigt :) Hovedformålet med træningen er at du får en stærk, sund og smidig krop som kan holde til det du byder den :) Hvis du er i tvivl om hvornår du kan starte, eller har andre spørgsmål, så ring eller skriv gerne til mig på tlf: 27211449 eller e-mail: anna@pilatesspecialisten.dk    Se Priser HER

Hvis du er i tvivl om hvornår du kan starte, eller har andre spørgsmål, så ring eller skriv gerne til mig på tlf: 27211449 eller e-mail: annafshougaard@hotmail.dk

 

Se Priser HER

Hvad siger deltagerne: