• Vi planlægger i fællesskab hvad DU har brug for og du får en fysioterapeut der ser på kroppen som en helhed
  • Mit mål er, at du skal få det så godt som muligt, så hurtigt som muligt
  • Jeg lever af anbefalinger fra tidligere patienter - jeg synes at den bedste reklame er tilfredse kunder

Jeg er uddannet fysioterapeut fra København i 2011 og har arbejdet på klinik lige siden, med behandling af alverdens skader og skavanker. Her fandt jeg, at den mest hyppige henvisningsårsag til fysioterapi er rygproblemer. Jeg begyndte, i kraft af min interesse for pilates, at tilbyde disse patienter, først pilatesøvelser og siden pilatesundervisning. Dette viste sig at være meget effektivt, og snart fik jeg rigtig mange patienter med rygproblemer over på mine hold. Her kunne jeg se at træningen også havde en særlig gavnlig virkning på nakkeproblemer (især kombineret med fysioterapi), inkontinens, skulderproblemer samt hofte- og knæsmerter. Patienter, som tidligere ikke kunne deltage på hold pga. diverse skavanker, fandt, at de godt kunne deltage på et PhysioControlPilates-hold pga. den skånsomme men dog effektive træningsform, hvor hele kroppen styrkes hver gang gennem sikre fysioterapi-tilrettede pilatesøvelser. 

Fysioterapeutiske specialer:

Ryg, Nakke, Skulder, Bækkenbund, Inkontinens, Rectus diastase, dårlig kropsholdning, Løberknæ, Artrose, Kropsbevidsthed, Stress, Dynamisk stabilitet, Balance, Ergonomi, Kroniske smerter.

Priser fysioterapi

Malou Frische (oversygeplejerske):

"Pilatesspecialisten kan meget mere end pilates!!
Efter at have døjet med "løberknæ" i flere år og forsøgt forskellig behandling, fik jeg ved et tilfælde kontakt til pilatesspecialisten Anna!
Hurtig diagnosticering af min hofte, den havde været overbelastet i flere år, pga fod operation og forkert vægtfordeling med skævt styrkeforhold - det gav irritation i hoften ( bursit) . Bløddelssmerterne tiltog i hvile- smerter og uro om natten!
Anna har nu igennem 1 1/2 mdr. behandlet musklerne i hofte, lårben og knæ med dybdegående massage til musklen har givet slip. 
Jeg har trænet holdning og blevet korrigeret i min gang og når jeg står.
Og nu er jeg begyndt på PILATES for at træne min kropsbevidsthed og muskelstyrke.
Det kalder jeg HELHEDSBEHANDLING - fra diagnosticering til behandling og videre til selvtræning!!
Tusinde tak til Anna for at få livskvaliteten tilbage og være smertefri!👍"

 

Ole Johansen
"Og så skal du endnu en gang have en stor tak for dit “trylleri” i dag. Det var på alle måder en utrolig og stærk oplevelse. Jeg har været helt høj lige siden - og er det såmænd endnu her kl 0:30, hvor jeg burde have sovet for længst. Det er MEGET længe siden, jeg på en gang har følt så fyldt med energi og så meget i ro og balance. 

Hvad skal det da ikke ende med???"

Hej Anna

Jeg må lige fortælle dig, at jeg er meget glad for, at du har hjulpet mig til at få mine delte mavemuskler samlet igen. Jeg blev jo i en sen alder (70 år) opmærksom på, at min topmave ikke bare skyldtes fedt, men også skyldtes at mine indvolde blev presset ud i mellem mine delte mave muskler. (Fænomenet delte mavemuskler - også kaldet rectus diastase - er mest kendt hos gravide kvinder, men kan altså også optræde hos mænd med topmave.)

Du anbefalede, at jeg begyndte at gå til pilates og instruerede mig i nogle maveøvelser, som jeg kunne træne hjemme. En måned senere kunne du måle, at min rectus diastase var svundet fra 3 cm til 2 cm, så træningen var begyndt at hjælpe. Vi snakkede også om mine erfaringer med at udføre øvelserne, som jeg havde trænet i 15 minutter dagligt. Jeg havde meget svært ved at få aktiveret de dybe mavemuskler, så det var utrolig vigtigt, at du kunne korrigere min måde at udføre øvelserne på - ellers havde de ikke haft den store effekt.

Efter yderligere 2 måneders tålmodig træning fik jeg målt, om jeg stadig havde rectus diastase, og til min store glæde viste målingen, at afstanden nu var svundet ind til mindre end ½ cm, hvilket er helt normalt. Det var altså muligt at samle mine mavemuskler med en kombination af din feedback-orienterede instruktion og min egen tålmodige træning.
TAK FOR HJÆLPEN !

Jeg kan tilføje, at jeg selv har målt min livvide hver dag i 3 måneder, og gennemsnittet for den sidste måned var 3 cm mindre end i den første måned. Som en bivirkning er jeg nu nødt til at spise lidt mindre, fordi mavesækken ikke kan udvide sig så meget som før på grund af de strammere mavemuskler. Der er også forsvundet 2 kg af min topmave, så det var en uventet sidegevinst.

Venlig hilsen
En glad mand