Ældre

Pilates er godt for alle, men især for ældre. Pilates øger beviseligt din livskvalitet, statiske og dynamiske balance, selvfølelse, reaktionsevne og muskelstyrke samt mindsker risikoen og hyppigheden for fald.

Ved at dyrke regelmæssig motion, forebygger man hjerte-kar-sygdomme, og du vil opleve et større fysisk overskud i hverdagen. Pilates styrker coremuskulaturen, som er den, der passer på ryggen og dermed forebygger sammenfald i ryggen.   

Resultaterne kommer gradvist, så der går en længere periode, da din krop bruger tid og kræfter på at opbygge muskler. Vær ikke utålmodig og overtræn, da det oftere ender i skader end holdbare resultater. Hvis du er i tvivl, om du bør lave en øvelse, eller hvis øvelsen gør ondt, så sig det endelig til Anna. Det er meningen, at man skal kunne mærke, at man bruger musklerne, men du må ikke få smerter. Hos Anna bliver øvelsen tilpasset dig, dine behov og niveau, hvilket nedsætter risikoen for skader og samtidig gør, at alle kan være med – så du trygt kan træne her.

Hvis du har mange skavanker eller har osteoporose eller fibromyalgi anbefaler jeg at du tilmelder dig særlig hensyntagende Pilates.