Min baggrund:

Jeg har, som en af de eneste fysioterapeuter i landet, en Master i Pilates.

Jeg er certificeret fra både Balanced Body Pilates, Body Control Pilates og BASI Pilates.

Jeg har taget uddannelse i både Danmark, Tyskland og USA. Derudover har jeg undervist i adskillige år, først på en masse fysioterapi-specialhold (KOL-, Hjerte- og Ryghold, parkinsson- og sclerosehold). Jeg har videreuddannelse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, McKenzie, Move2Peak & Fysio Flow. Siden jeg første gang prøvede Pilates på egen krop, har jeg været fuldstændig vild med hvad det kan gøre! Jeg fandt mit kald i Pilates, og har derfor, de sidste par år, fokuseret mere på pilates og i den forbindelse uddannet mig, så meget man kan indenfor professionel pilates. Jeg mener nemlig, at man bør lave det, man er god til og brænder for, så man har motivationen til at blive den bedste indenfor sit specifikke felt og dermed den bedste udgave af én selv.

Derudover blev jeg uddannet fysioterapeut fra København i 2011 og har arbejdet på klinik lige siden, med behandling af alverdens skader og skavanker. Her fandt jeg, at den mest hyppige henvisningsårsag til fysioterapi er rygproblemer. Jeg begyndte, i kraft af min interesse for pilates, at tilbyde disse patienter, først pilatesøvelser og siden pilatesundervisning. Dette viste sig at være meget effektivt, og snart fik jeg rigtig mange af de andre fysioterapeuters patienter med rygproblemer over på mine hold. Her kunne jeg se at træningen også havde en særlig gavnlig virkning på nakkeproblemer (især kombineret med fysioterapi), inkontinens, skulderproblemer samt hofte- og knæsmerter. Patienter, som tidligere ikke kunne deltage på hold pga. diverse skavanker, fandt, at de godt kunne deltage på et PhysioControlPilates-hold pga. den skånsomme men dog effektive træningsform, hvor hele kroppen styrkes hver gang gennem sikre fysioterapi-tilrettede pilatesøvelser. 

Fysioterapeutiske specialer:

Ryg, Nakke, Skulder, Bækkenbund, Inkontinens, Rectus diastase, dårlig kropsholdning, Løberknæ, Artrose, Kropsbevidsthed, Stress, Dynamisk stabilitet, Balance, Ergonomi, Kroniske smerter & Fysio Flow - Bindevævstræning.

Privat er jeg gift med min ungdomskæreste og sammen har vi to skønne børn :)

Jeg er en humørbombe og altid springfyldt med glæde og energi - dette kommer fra at jeg elsker mit arbejde og nyder hver eneste dag på job - det er mit andet hjem :) Jeg elsker at træne og hygge med familie og venner især hvis der er kage &/eller spa involveret :)

Læs mere om fysioterapi HER

Læs mere om Pilates HER

Priser fysioterapi

Priser Pilates