• Du får en fast plads på et lille lukket hold hvor du bliver korrigeret af en Fysioterapeut med en Master i Pilates
  • Du er sikker på at du får trænet hele kroppen på en sikker og effektiv måde hvis du bare dukker op
  • Du kommer til at elske at træne og glæde dig til at du skal afsted :)

Holdplan

Der er løbende tilmelding til holdene. Selvom jeg kører sæsonbetaling betaler man selvfølgelig kun for det resterende antal gange der er tilbage af den sæson du tilmelder dig i når du starter.

Der er enkelte ledige pladser på nogle af holdene - her er det først til mølle - skriv til Anna på 27211449 - så er pladsen din :)

De andre hold er der venteliste på - her sender du mig bare en sms på 27211449 og siger hvilket hold du vil på veneteliste til - så kontakter jeg dig så snart der bliver en ledig plads.

Gravid og efterfødselsholdet har en naturlig udskiftning - når man føder eller starter på arbejde igen, hvor man naturligt skifter hold ;) - så her vil det være en god ide hvis du skriver dig op i god tid, så du kan overtage pladsen når der er en der skifter hold. 

De fleste går hos mig i mange år - og jeg elsker at jeg får lov at lære dig og din krop at kende, så jeg kan lave træningen så optimal som muligt for dig. Der er derfor heller ikke den store udskiftning på de normale hold - hvorfor du kan opleve at være på venteliste i længere tid. Skriv derfor gerne hvis du er fleksibel ift. tidspunktet på dagen når du skriver dig op.

Glæder mig til at møde dig :)

De bedste hilsner Anna

Vilkår for holdtilmelding:

Når man tilmelder sig, betaler man for det antal gange der er tilbage af den pågældende sæson. Der er to sæsoner om året: Fra Januar-Juni & fra August-December. Du bliver sikret en plads på et lille lukket hold med max 7 deltagere, og får kvalitetstræning i hyggelige omgivelser, med Anna som instruktør. Hvis du bliver forhindret i at deltage en af gangene, kan du vælge at komme på et andet hold i en af de tilstødende uger, såfremt der er plads på holdet. Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte Anna på tlf: 27211449 eller e-mail: annafshougaard@hotmail.com

OBS: antal gange kan variere fra holdtype til holdtype - se mere under priser for det enkelte hold HER

Tilmelding

Meld dig på et hold ved at skrive til Anna på tlf: 27211449 eller e-mail: annafshougaard@hotmail.com